Vegan Kickstart Challenge

Ga De Uitdaging Aan En Voel Je Geweldig Binnen 14 DagenVegan Kickstart Challenge

Josien

Inmiddels ben ik sinds ik je blog in 2015 vond al 17 kg afgevallen (zonder lijnen) en al 22 kg in totaal. Ik ben van een te krap zittende maat XL naar een goed zittende maat M gegaan én m'n gewrichtspijn is zo goed als over (er zijn de nodige dagen die ik zonder pijnstillers doorkom!) en ook m'n altijd verstopte neus is nu het grootste deel van de dag gewoon open. Ook m'n collega's raken steeds meer geïnteresseerd. Ik heb een collega die helemaal paleo is en zich dus hélémaal de blubber traint om af te vallen en ik doe dat niet, beter nog ik eet wel veel 'carbs'....hoe doet ze dat toch? (hihi)

Katja

Ik ben nog steeds elke dag blij dat ik jouw bericht ben tegengekomen op Facebook. Het gaat super, ik heb al een aantal vrienden 'om' gekregen en die zijn daar ook weer blij mee. Zelfs deze winter gaat mentaal zo goed. Vaak ben ik elke winter mentaal wat zwakker, wat depri, moe, lusteloos enz. Maar nu ben ik stabiel, fit en voel mij vrolijk, elke dag! Ik ben zelfs niet verkouden of ziek geweest, terwijl mijn gezinsleden (die wel nog vlees en zuivel eten, alhoewel ook in steeds mindere mate) wel verkouden en wat ziekjes zijn (geweest). Mijn haar, nagels en huid zien er super uit. Nee hoor, ik ga nooit meer naar de oude levensstijl!

Joke Schulting

Hoewel ik mijn gewicht van 67 kg met een lengte van 1.76 m altijd prima vond ben ik vanzelf van 67 kg naar 61 kg gegaan. (Bevalt nog beter) Ik heb meer energie, mijn pukkeltjes op de rug zijn weg en mijn huid is gladder. Ik doe met meer plezier boodschappen: zie alleen gezonde producten met veel kleur in het wagentje. (Volgens mij is het ook nog goedkoper) Genetisch gezien heb ik hogere kans op hart- en vaatproblemen, diabetes en darmkanker. Ik dacht altijd dat dit mijn voorland was. Met deze voedingsverandering probeer ik deze ziektes nu te voorkomen.