Vandaag Bestel Je Het Plants for Power Programma Met Toegang Tot:

Yvonne

Hallo Maik en Jessica, Heb de 1e week afgesloten met de pasta met gegrilde aubergine, kappertjes en verse basilicum. Superlekker ?Alle gerechten van de 1e week waren fantastisch en een eye opener wat er allemaal kan en mogelijk is. Ga vol goede moed en met nieuwsgierigheid aan de 2e week beginnen. Nou at ik al ruim een jaar geen vlees, vis, kaas en de rest meer dus ik mis het totaal niet. Maar een lekker koekje of chocola vond ik niet te versmaden. Heb hier totaal geen behoefte meer aan?. Helemaal happy. Bedankt voor dit geweldige programma ?.

Ellie

Maik en Jessica, ontzettend bedankt voor dit inspirerende programma, voor al jullie adviezen en verhalen, de lekkere recepten en alle tips. Ik heb niet veel gereageerd maar wel alles gelezen en recepten gemaakt. Het was zeer leerzaam. Fijn die dagmenu’s. 1 keer in de fout gegaan door toch iets met room te eten. Daarna flinke buikpijn en een opgeblazen gevoel. Ik blijf dus zeker op deze manier eten. Nogmaals dank voor jullie inzet ??

Carina Maussen

Sinds ik veganist ben geworden voel ik me veel beter en fitter. Mijn medicijnen voor mijn bloeddruk zijn al gehalveerd en hoop binnenkort er volledig van af te zijn. Ik ben ook 11 kilo afgevallen dus minder gewicht meedragen. Ik raad alles van Maik en Jessica aan, ze leggen het heel goed uit. Veel succes!