Plants for Power

Lidmaatschap voor de Plants for Power app van Veganrevolutie. Krijg toegang tot honderden plantaardige recepten, premium cursussen, een unieke community en exclusieve calls met Maik en Jessica.Plants for Power

Margreet

Ik ben 53 en in de overgang. Afvallen lukte niet. Keto geprobeerd en allerlei andere "dingen". Nu we vegan zijn val ik ineens wel af, ik denk dat dierlijke voor mij moeilijk was om te verteren. Nu inmiddels ook 10 kilo lichter en Gert Jan is 8 kilo kwijt. Hoe fijn is dat! Ik had hielspoor aan beide voeten, dat deed zo'n pijn dat ik niet kon lopen op blote voeten. Daarbij had ik zo'n pijn in mijn knieën dat na een poos zitten, ik zelf niet op kon staan maar daarbij hulp nodig had. Na 2.5 week vegan eten ben ik alle pijn kwijt! Ik loop weer op blote voeten en kan zelf opstaan als ik een poos heb gezeten ZONDER PIJN ongelofelijk! Nooit willen wij weer een andere eetwijze. Maik & Jessica dank jullie wel! Wat is ons leven positief veranderd sinds we jullie hebben "ontmoet".

Yvonne

Hallo Maik en Jessica, Heb de 1e week afgesloten met de pasta met gegrilde aubergine, kappertjes en verse basilicum. Superlekker ?Alle gerechten van de 1e week waren fantastisch en een eye opener wat er allemaal kan en mogelijk is. Ga vol goede moed en met nieuwsgierigheid aan de 2e week beginnen. Nou at ik al ruim een jaar geen vlees, vis, kaas en de rest meer dus ik mis het totaal niet. Maar een lekker koekje of chocola vond ik niet te versmaden. Heb hier totaal geen behoefte meer aan?. Helemaal happy. Bedankt voor dit geweldige programma ?.

Ellie

Maik en Jessica, ontzettend bedankt voor dit inspirerende programma, voor al jullie adviezen en verhalen, de lekkere recepten en alle tips. Ik heb niet veel gereageerd maar wel alles gelezen en recepten gemaakt. Het was zeer leerzaam. Fijn die dagmenu’s. 1 keer in de fout gegaan door toch iets met room te eten. Daarna flinke buikpijn en een opgeblazen gevoel. Ik blijf dus zeker op deze manier eten. Nogmaals dank voor jullie inzet ??

Carina Maussen

Sinds ik veganist ben geworden voel ik me veel beter en fitter. Mijn medicijnen voor mijn bloeddruk zijn al gehalveerd en hoop binnenkort er volledig van af te zijn. Ik ben ook 11 kilo afgevallen dus minder gewicht meedragen. Ik raad alles van Maik en Jessica aan, ze leggen het heel goed uit. Veel succes!