Het Digitale Boek Vegan Familie

Gezonder, gelukkiger en meer compassie in je leven – of je geld terug!

Als jouw vrienden en familie na het koken van de recepten uit Vegan Familie nog steeds niet overtuigd zijn hoe lekker plantaardig eten is … dan betaal ik 100% je geld terug.Het Digitale Boek Vegan Familie

Miranda Wrekenhorst over Vegan

De bevlogenheid van Maik is in alles wat hij neerzet voelbaar! Zo leuk! En wat ik echt erg waardeer is dat hij ook niet volmaakt is en zo af en toe ook mag zondigen (tja ik ben ook maar een mens) eindelijk een man die volop staat voor wat hij doet en daarin open is….maakt niets mooier…dus Maik heel veel succes met alles wat je doet en bedankt voor de heldere info die je de mensen meegeeft!

Berna Lieuw-On – Holtkamp over Vegan

Jij bent de enige die goed en duidelijk beschrijft hoe je het beste kan beginnen, hoe je de omgeving kan benaderen, dat je niet te geforceerd moet doen en waar je extra op moet letten als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Je inspireert. Vooral door alvast een klein voorproefje te geven van recepten en je verhaal te doen op een luchtige manier, ben ik helemaal overgehaald. Ik heb je boek besteld en heb er nu een week vegan opzitten. Heerlijk! Ik voel me nu al beter.